There are no ads, please add some


‘Siem de Jong keert terug tegen NEC’

De kans is aanwezig dat Siem de Jong fit genoeg is om in de laatste competitiewedstrijd van Ajax mee te doen. De Ajacieden spelen zaterdagavond voor eigen publiek tegen NEC Nijmegen. De aanvoerder lijkt volledig hersteld te zijn van een hamstringblessure.

Woensdag maakte De Jong zijn rentree op het trainingsveld van de kersverse landskampioen. De middenvelder annex aanvaller speelde zonder problemen de volledige training mee. Zijn laatste duel speelde de aanvallend ingestelde speler op 3 maart. Destijds verliet hij na acht minuten geblesseerd het veld tijdens het duel met NAC Breda.

Het is onduidelijk of trainer Frank de Boer zaterdag een beroep zal doen op De Jong. De oefenmeester is van plan spelers te gaan opstellen die dit seizoen relatief weinig in actie zijn gekomen. De verwachting is onder andere dat Kenneth Vermeer zal starten tegen NEC.

Tekst: Elfvoetbal

Gerelateerde posts