There are no ads, please add some


Overmars: ‘Dennis is de schakel tussen alle technische geledingen’

Marc Overmars heeft een hoge pet op van Dennis Bergkamp. De directeur voetbalzaken van Ajax draagt met een gerust hart veel taken over aan zijn oud-ploeggenoot en assistent-trainer.


“Het uitrollen van een voetbalvisie over de hele club, het uitdragen en overbrengen van de technische koers: daar hebben ze mij niet voor nodig”, zegt Overmars in Voetbal International. “Dat is bij Dennis Bergkamp in heel goede handen.”

“Dennis heeft heel duidelijk voor ogen waar we met de hele club heen moeten en hoe we dat het beste kunnen doen. En kan dat scherp uitdragen. Dat is lekker, hoor, in je organisatie. Dennis is de schakel tussen alle technische geledingen”, aldus Overmars in het weekblad.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts