There are no ads, please add some


Feestelijk seizoensslot bij Ajax – NEC

Hoewel het kampioenschap al binnen is, is het seizoen nog niet helemaal voorbij, want zaterdagavond staat de laatste wedstrijd op het programma. Rond het duel met NEC, aanvang 18:45 uur, staat de ArenA bol van de festiviteiten.

Vooraf krijgt de beste hooghouder van het seizoen de Richard Witschge bokaal uit handen van de naamgever zelf. Tijdens de rust zullen alle jeugdteams van Ajax een ereronde lopen. Op de A1 na, want zij spelen om half drie nog de verre uitwedstrijd tegen Roda JC.

Maar ook na afloop is het de moeite waard te blijven zitten. Zo zullen de uitreikingen plaatshebben van de Ajacied van het jaar en het Talent van het jaar. Bovendien zal aanvoerder Siem de Jong met zijn ploeggenoten de nieuwste kampioensbanier hijsen. Ook worden de supporters tijdens een feestelijke Ereronde bedankt voor hun support het afgelopen jaar.

Tekst: Ajax.nl

Gerelateerde posts