‘Ajax geïnteresseerd in Ziyech’

Hakim Ziyech heeft met zijn sterke seizoen bij sc Heerenveen de interesse van verschillende nationale topclubs gewekt. De 21-jarige middenvelder staat in de belangstelling van Ajax, FC Twente en feyenoord.

Dat meldt Voetbal International woensdag. De kans dat Ziyech volgend seizoen nog in het Abe Lenstra Stadion speelt, is derhalve klein. Met negen doelpunten en negen assists kende hij een sterk seizoen. Het management van Ziyech sprak inmiddels met FC Twente en feyenoord.

Heerenveen zal naar verluidt ongeveer vijf miljoen euro vragen voor de creatieve middenvelder. Afgelopen weekend werd Ziyech nog uitgeroepen tot speler van het jaar bij Heerenveen. In zijn dankwoord versprak hij zich. Hij zei dat hij een aantal leuke jaren heeft gehad bij de club, daarmee doelend op een aanstaand vertrek.

Ziyech kan ook bijtekenen in Heerenveen, maar de club wil geen transferclausule in zijn verbintenis opnemen. Daarom is de kans op een transfer groot. “Als er iets leuks voorbij komt ga ik er over nadenken, maar dat is op dit moment niet het geval”, zei Ziyech dit weekend over een mogelijke transfer. Zijn contract loopt tot medio 2015.


Davy Klaassen in duel met sc Heerenveen speler Hakim Ziyech


Tekst: Voetbalzone

Zie eerder berichten:
05-03-2014: ‘Ziyech weigert aanbiedingen Heerenveen, zomerse transfer lonkt’
16-02-2014: De Boer fan van Heerenveen-speler Ziyech: ‘Hij zou zeker bij Ajax passen’
14-02-2014: De Boer: ‘Natuurlijk staat Ziyech op ons lijstje’

Related posts