Bojan ziet nog kans bij Barcelona

Bojan Krkic keert hoogstwaarschijnlijk met volle moed terug naar FC Barcelona als hij het seizoen bij Ajax heeft afgesloten. De aanvaller komt dit seizoen op huurbasis uit voor Ajax. Bij Barcelona geldt hij als een eeuwig talent. De 23-jarige Bojan heeft nog een contract voor een jaar en wil die graag uitdienen bij de Spaanse grootmacht.

“We gaan zien wat er deze zomer gebeurt”, zegt Bojan in gesprek met Sport. “Ik heb enorm genoten van dit jaar in het shirt van Ajax. Nu ga ik alle voor- en nadelen tegenover elkaar zetten. Een terugkeer naar Barcelona is zeker een optie.”

“Natuurlijk is het zo dat ik nog een eenjarig contract heb bij de club. Uiteindelijk gaat het er om waar ik mezelf het best kan ontwikkelen. Waar dat me gaat brengen? Ik zie het allemaal wel”, aldus de Spanjaard, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Barça.

Indruk
Voor Bojan was het de derde keer op rij dat hij op huurbasis uitkomt voor een andere werkgever. Barça verhuurde hem aan AS Roma, AC Milan en Ajax. Bij alle drie de clubs kon hij niet die gewenste indruk achterlaten.

Ook in Amsterdam slaagde hij er niet in om te imponeren. Sterker nog, hij was geen moment zeker van een vaste stek. In 23 competitieduels (zeven keer als invaller) maakte hij drie doelpunten. In twaalf wedstrijden werd hij voortijdig naar de kant gehaald door trainer Frank de Boer.

Tekst: Goal.com

Related posts