Veel kleine oogjes vandaag bij de Arena (Incl video)

De ene na de andere katerige Ajax-speler arriveerde vanmiddag bij de Arena. Want hoewel er gisteren tot diep in de nacht gefeest is, was het voor de selectie van Frank de Boer een ‘gewone’ werkdag. De spelers meldden zich in de loop van de middag voor het traditionele bezoek aan de hoofdsponsor.

‘Een beetje moe, maar ik voel me verder goed’, vertelt een lachende Davy Klaasen. Ook Lesley de Sa kwam de dag door zonder Paracetamol; ‘Het was een fantastisch feest om mee te maken’.

Reserve-keeper Mickey van der Hart oogde minder florissant. Of, nou ja, oogde. Hij klonk vooral nogal vreemd. ‘Ik heb niet echt veel stem meer over zoals je hoort. Wat we gedaan hebben? Een feestje gevierd natuurlijk…’

Felicitaties
En dat feestje vond plaats in de Harbour Club, verklapte Frank de Boer. ‘Dat je vier keer achter elkaar kampioen wordt is natuurlijk uniek, dat besef ik ook wel. Een berichtje van Johan (Cruijff red.) heb ik nog niet gehad, hij heeft geen mobiel zoals je weet. Maar Louis van Gaal heeft wel een mooi berichtje gestuurd. Hij heeft me gefeliciteerd met het overnemen van ‘zijn’ record’.



Tekst: AT5

Related posts