Hoesen: ‘Terugkeer bij Ajax zie ik niet gebeuren’

Danny Hoesen gaat na afloop van de laatste play-offduels met PAOK Saloniki in gesprek met zijn zaakwaarnemer. De spits wordt momenteel door Ajax verhuurd aan de Griekse club. Hij verwacht niet terug te keren naar Amsterdam.

Voor 1 mei moet PAOK laten weten aan Ajax of het de optie tot koop licht. “Ik vermoed dat dit niet gaat gebeuren, het ziet er in ieder geval niet rooskleurig uit”, legt Hoesen uit aan VI. Een terugkeer naar Ajax lijkt ook niet aannemelijk. Frank de Boer sprak onlangs zijn twijfels uit over het niveau van de spits. “Binnenkort zal ik in gesprek gaan met mijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Maar de insteek zal zijn mijn carrière bij een andere mooie, leuke club te vervolgen. Een terugkeer bij Ajax zie ik niet meer gebeuren.”

Hoesen vertrok naar Griekenland om veel aan spelen toe te komen. Kort nadat hij arriveerde werd Huub Stevens echter op straat gezet. “Helaas heb ik na het ontslag naar Stevens niet zo vaak gespeeld als gehoopt. Onder de nieuwe coach werd onder meer gekozen voor een andere speelwijze. En als ik heel eerlijk ben is het voor mij ook beter om volgend seizoen in een meer voetballende competitie te spelen. Dáár kom ik beter tot mijn recht.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts