Blind hoeft niet weg: ‘Ajax mag altijd komen voor contractverlenging’

Bij Ajax hoeft men niet te vrezen voor een vertrek van Daley Blind. De middenvelder is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in het elftal van Frank de Boer en lijkt als linksback zeker te zijn van deelname aan het WK. Dat zal in het buitenland vast niet onopgemerkt blijven, maar Blind geeft aan dat hij helemaal niet denkt aan een transfer.

De Amsterdammer rekent erop dat hij volgend seizoen nog bij Ajax zal zitten. “Ik zie mezelf zeker de komende jaren nog bij Ajax spelen”, zegt Blind in De Telegraaf. “Ik zal Amsterdam zeker niet voor de eerste de beste club verlaten, heb het naar mijn zin en tekende onlangs bij tot 2016. Ik hoef niet zo nodig weg. Ajax mag altijd komen voor contractverlenging.”

De 24-jarige Blind maakte al in het seizoen 2008/09 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en speelde tot dusver 98 competitiewedstrijden voor de club. De vraag is of Ajax de huidige selectie bij elkaar kan houden: Niklas Moisander, Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson voelen wel wat voor een transfer en het contract van Christian Poulsen loopt na dit seizoen af.

Tekst: Voetbalzone

Related posts