Ajax en Aegon presenteren #4oprijtour

Ajax en hoofdsponsor Aegon presenteren de #4oprijtour. Met het organiseren van deze tour bieden Ajax en Aegon supporters de unieke mogelijkheid om de symbolen van het succes van de afgelopen jaren van dichtbij te bewonderen. Op diverse locaties in Nederland kunnen Ajax-fans en voetballiefhebbers op de foto met de vier kampioensschalen.

Voorafgaand aan het fotomoment zijn er diverse andere Ajax-gerelateerde activiteiten. Na het maken van de foto ontvangen de deelnemers een leuke give away en kunnen zij op de foto met een oud-Ajacied.

Er is tevens een app ontwikkeld die fans de mogelijkheid biedt om een Ajax-look & feel aan de foto toe te voegen. Fans kunnen deze foto direct delen via hun eigen social media kanalen, onder vermelding van #4oprijtour. Onder de deelnemers zullen mooie Ajax prijzen worden verloot.

En er is meer. Van 28 april tot 5 mei kunnen fans via de site ajax.nl/4oprijtour een foto of video uploaden waarin ze laten weten waarom de #4oprijtour naar hun dorp of stad zou moeten komen. De twee meest originele inzendingen zullen op 14 en 17 mei worden beloond met een bezoek aan de desbetreffende locatie. De eerste #4oprijtour staat gepland op 29 april in Amersfoort. Op 18 mei keren de vier schalen weer ‘terug’ naar Amsterdam.

Wil jij meedoen aan de actie klik dan hier.

Tekst: Ajax.nl

Related posts