Selectie Ajax voor kampioenswedstrijd

Joël Veltman maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax in de kampioenswedstrijd tegen Heracles, die zondag om 14.30 uur in Almelo wordt gespeeld. De verdediger was geschorst voor de bekerfinale, die Ajax met 5-1 verloor van PEC Zwolle.

Niklas Moisander moet verstek laten gaan door een knieblessure. De al langer geblesseerden Siem de Jong en Viktor Fischer ontbreken ook in de 18-koppige selectie van trainer Frank de Boer. De drie zijn waarschijnlijk wel in het stadion aanwezig, om de eventuele titel te vieren.

Ajax heeft aan een gelijkspel tegen Heracles Almelo genoeg om de kampioensschaal op te eisen. Als nummer 2 feyenoord punten laat liggen tegen SC Cambuur, dan zijn de Amsterdammers ook bij een nederlaag kampioen.

Selectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Jasper Cillessen; Ricardo van Rhijn, Mike van der Hoorn, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Stefano Denswil, Ruben Ligeon;Christian Poulsen, Lerin Duarte, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Thulani Serero; Kolbeinn Sigthorsson, Bojan Krkic, Lesly de Sa en Ricardo Kishna.

Tekst: Telesport

Related posts