Moisander waarschijnlijk niet inzetbaar tegen Heracles

Niklas Moisander zal de wedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo mogelijk moeten missen vanwege een knieblessure. De Fin speelde vorige week mee tijdens de bekerfinale tegen PEC Zwolle, maar gaf na afloop toe dat hij nog niet fit was

Moisander kampt al weken met klachten aan de knie. Donderdag trainde de verdediger weer apart van de groep, meldt Voetbal International. Goed nieuws voor coach Frank de Boer is dat Joël Veltman zondag wel weer inzetbaar is. Hij keert terug van een schorsing en kan dus eventueel de plek van Moisander innemen.

Ajax heeft tegen Heracles Almelo aan een punt genoeg om kampioen van Nederland te worden. De Boer kan in het duel in ieder geval niet beschikken over Siem de Jong en Viktor Fischer, die donderdag als toeschouwer aanwezig was bij de training.

Tekst: Soccernews

Related posts