Selectie Ajax voor bekerfinale

Frank de Boer heeft zijn wedstrijdselectie rond voor de finale van de KNVB Beker, zondag in de Kuip tegen PEC Zwolle. In vergelijking met de afgelopen competitiewedstrijd tegen ADO, keren Daley Blind, Ricardo van Rhijn en Mike van der Hoorn weer terug op de lijst met 18 namen.

Van Rhijn en Blind waren geschorst voor het duel met ADO Den Haag, maar behoren voor de bekerfinale tegen PEC natuurlijk wel weer bij de wedstrijdselectie. Hun terugkeer gaat ten koste van Jairo Riedewald en Kenny Tete. Joël Veltman is er niet bij zondag in Rotterdam vanwege een schorsing. Zijn plek wordt ingenomen door Mike van der Hoorn.

Ajax werkte zaterdag in de Amsterdam ArenA zijn laatste training af op weg naar de bekerfinale. Het was een uitgebreide sessie, met onder andere partijvormen, standaardsituaties en diverse afrondoefeningen. Niklas Moisander deed volop mee, en lijkt fit genoeg om zondag in de basis te starten. Of dat daadwerkelijk gebeurt, weten we natuurlijk zondagmiddag pas.

Siem de Jong was ook van de partij in de ArenA, maar de aanvoerder trainde nog altijd apart van de groep met Pim van Dord.

Selectie voor finale KNVB Beker
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Bojan, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Lesly de Sa, Ricardo Kishna

Tekst: Ajax.nl

Related posts