Info bus en treinreizen naar de bekerfinale

Morgen speelt Ons Aller AJAX de bekerfinale in de kuip tegen PEC Zwolle. Zo’n 10.000 AJAX fans zullen per bus en trein afreizen naar rotterdam. Hieronder vind je informatie over de vertrektijden en wat andere zaken. Veel succes, wees op tijd, laat je horen en houd de bussen en treinen heel!

De bussen vertrekken vanaf P2. Toegang via de loopbrug aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA, want op het andere deel staat de grote tent van Cirque du Soleil. De treinen vertrekken vanaf het perron bij het uitvak. Toegang via Noord B of Zuid H.

Je geactiveerde (Seizoen-)Club Card geeft alleen recht tot toegang tot het door jou bij de aankoop gekozen cluster! Je (Seizoen-) Club Card is bij deze wedstrijd niet overdraagbaar en strikt persoonlijk! De koper dient dus ook zelf te gaan. In de bus of trein ontvang je je kaartje voor een bepaald vak.

Voor acute (wedstrijd gerelateerde-) vragen is en een supportershelpdesk bij de kassa’s aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA.

Zowel bij het instappen in bus of trein als bij het betreden van het stadion zal er fouillering plaatsvinden. In de bus zal verkoop van drank plaatsvinden. Tevens mag je 1 geopend item p.p. meenemen in de bus.

Let op: Bij het betreden van de bus zal de steward het relatienummer van jouw (Seizoen-)Club Card noteren zodat bij schade aan de bus achterhaald kan worden wie in de bus aanwezig is geweest. Wij hopen uiteraard dat dit niet nodig zal zijn. Deze gegevens worden vernietigd wanneer blijkt dat de bus geen schade heeft opgelopen.

Vervoer Cluster Vertrektijd
Bus B1 11:30 – 12:45 uur
Bus B2 12:30 – 13:15 uur
Bus B3 13:00 – 13:45 uur
Bus B4 13:30 – 14:15 uur
Bus B5 14:00 – 14:45 uur

Vervoer Cluster Vertrektijd
Trein T1 13:45 – 14:30 uur Ingang Noord B
Trein T2 14:15 – 15:00 uur Ingang Zuid H
Trein T3 14:45 – 15:30 uur Ingang Noord B
Trein T4 14:45 – 15:30 uur Ingang Noord B

Tekst: AFCA Supporterscub

Related posts