Schöne neemt het op voor Andersen

Lucas Andersen liet onlangs weten niet tevreden te zijn bij Ajax. De vleugelaanvaller kwam binnen als een enorm talent, maar zijn doorbraak blijft nog uit. Lasse Schöne heeft echter nog wel alle vertrouwen in zijn land- en ploeggenoot

“Er is geen enkele twijfel over zijn voetballende kwaliteiten. Hij is een enorm getalenteerde speler en hij werkt elke dag hard op de training om zich te verbeteren. Hij is erg met zichzelf bezig, zowel met zijn voetballende kwaliteiten als met zijn mentale kracht.”

“Hij is nog erg jong,” zei Schöne tegen Bold. “Momenteel speelt hij niet, maar hij heeft tijd nodig. Natuurlijk wil hij zelf graag spelen, dat wil elke speler. Hij vindt het moeilijk dat hij niet speelt. Maar zoals ik al zei, hij is nog jong en er is geen enkele twijfel over zijn potentieel. Zijn tijd zal echt nog wel komen.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts