Vermeer: ‘Niet nog een jaar op de bank’

“Ik zie het niet zitten om nog een jaar op de bank plaats te nemen”, is Kenneth Vermeer duidelijk. De Amsterdammer is dit seizoen tweede keeper van Ajax, achter Jasper Cillessen. “Ik wil wekelijks keepen.”

Hoe groot is de kans dat je volgend seizoen nog in Amsterdam keept?

“De jongens die bij Ajax nog een eenjarig contract hebben, moeten verlengen of vertrekken. Het is te hopen dat er een mooie club komt en Ajax iets aan me verdient. Op dit moment speelt er echter nog niet zo veel. Al kan dat in de voetballerij snel veranderen. Mijn focus ligt nu volledig op het in stijl afsluiten van het seizoen. Daarna zie ik wel wat er gebeurt.”
Vermeer staat zondag wel onder de lat als Ajax het in de bekerfinale opneemt tegen PEC Zwolle.

Tekst: Telesport

Related posts