De Boer blij met uitgesteld titelfeest: ‘Anders om 3 uur met drank in onze mik naar bed’

Frank de Boer is achteraf best wel blij dat Ajax pas volgende week zondag kampioen van Nederland kan worden. ‘Nu beginnen we met gezonde spanning aan de bekerfinale van zondag tegen PEC Zwolle’, zei hij vandaag.

‘Natuurlijk willen we zo snel mogelijk kampioen worden’, vervolgde De Boer. ‘Maar als dat zondag tegen ADO was gelukt, dan waren we deze week een paar keer om 3 uur met drank in onze mik naar bed gegaan. Nu hopen we op 27 april na de wedstrijd tegen Heracles dubbel feest te kunnen vieren. Want de beker vieren we pas als we ook kampioen zijn geworden.’

De Boer verwacht een gretig Ajax. ‘En dat zal ook nodig zijn. Op 80 procent kan je geen wedstrijd winnen. Dat zie je maar weer aan Bayern München de laatste weken. Die lopen net wat minder na het kampioensfeest. Dan verliezen zij zelfs wedstrijden.’

Tekst: AD Sportwereld

Related posts