B1 op volle oorlogssterkte tijdens Future Cup

De coaches Saïd Ouaali en Ronald de Boer hebben tijdens de Future Cup op De Toekomst de beschikking over een ijzersterke selectie bij Ajax B1. Het elftal, dat in de loop van de competitie veel spelers de stap zag maken naar de A-junioren, kan rekenen op de grote talenten, zo meldt Ajax Showtime. De Future Cup wordt gespeeld op 19, 20 en 21 april.

Uit Ajax A2 doen (tot aan de officiële bekendmaking onder voorbehoud) Ezra Walian, Vince-Gino Dekker en Nathan Leyder mee. Uit Ajax A1 van Orlando Trustfull komen Abdelhak Nouri en Donny van de Beek het elftal versterken. De jeugdelftallen van Ajax hebben tijdens het weekend van de Future Cup geen competitieverplichtingen, waardoor Ouaali keuze genoeg had.

Walian, Dekker, Leyder, Nouri en Van de Beek zijn officieel nog B-junior en mogen daarom meedoen. Achter de naam van Dekker staat overigens een vraagteken. De aanvaller viel afgelopen weekend geblesseerd uit tijdens de 0-3 overwinning van Ajax A1 op Sparta. AjaxA1Watcher meldde via Twitter dat Dekker dinsdag niet meetrainde. Ajax maakt later deze week de officiële lijst bekend.

Vermoedelijke selectie B1 Future Cup:
Stan van Bladeren, Joost Meendering, Timothy Fosu-Mensah, Teun van Zweeden, Darren Sidoel, Leon Bergsma, Mauro Savastano, Nathan Leyder, Abdelhak Nouri, Carel Eiting, Azor Matusiwa, Donny van de Beek, Javairo Dilrosun, Adham El Idrissi, Vince-Gino Dekker, Vaclav Cerny, Ottar Magnus Karlsson en Ezra Walian.

Bron: AjaxShowtime

Zie ook eerdere bericht:
15-04-2014: Ouaali maakt zich op voor eerste Future Cup en krijgt steun van Ronald de Boer

Related posts