Poulsen praat eerst met familie over toekomst

Christian Poulsen zette zondagmiddag zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt op zijn naam. De toekomst van de Deense routinier blijft echter nog onduidelijk. De 34-jarige Poulsen is in het bezit van een aflopend contract in Amsterdam. Het is nog niet duidelijk of hij in aanmerking komt voor een nieuwe verbintenis, al heeft trainer Frank de Boer wel laten merken dat hij in Poulsen een belangrijke kracht ziet.

„Ik moet de beslissing over mijn toekomst nemen, kijken welke opties ik heb”, zegt Poulsen zelf tegen De Telegraaf. “Het wordt een familiebeslissing, met mijn drie kinderen en mijn vrouw. Mijn kinderen hebben zeker een stem. We praten veel met ze, wat ze willen.”

“Ze zijn gelukkig in Amsterdam, hebben hier een goede school. Ik hou van de stad en van Ajax. Maar het ligt ook aan de club. Natuurlijk wil Ajax ook dat jonge spelers zich ontwikkelen en ik ben niet meer de jongste. Na het seizoen kijken we wat Ajax precies wil en wat ik beslis.”

De verdedigende middenvelder maakte afgelopen zondag tegen ADO Den Haag zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. Poulsen kwam in de zomer van 2012 naar Ajax, nadat hij eerder onder meer bij Liverpool, Juventus, Sevilla en Schalke 04 speelde.

Tekst: Goal.com

Related posts