De Boer: ‘Poulsen komt echt wel aan zijn wedstrijden’

Frank de Boer hoopt dat Christian Poulsen nog een jaar bij Ajax wil blijven. De middenvelder beschikt over een aflopend contract in Amsterdam en vooralsnog is het onduidelijk of hij bij gaat tekenen. De Boer ziet dat wel graag gebeuren: “Ik heb hem dat gevraagd”, zei de Ajax-trainer na de zege op ADO Den Haag (3-2). “Maar ik heb nog geen antwoord gekregen.”

Omdat Daley Blind geschorst was, had Poulsen zondag een basisplaats en droeg hij zelfs de aanvoerdersband om zijn arm. De Deen opende met zijn eerste goal van dit seizoen de score en De Boer is blij met Poulsen. “Hij kan niet alleen hard werken maar ook goed voetballen”, benadrukte De Boer in gesprek met het ANP. “Daley Blind is op die positie mijn eerste keus, maar Poulsen komt echt wel aan zijn wedstrijden. Hij is een echte prof die ik er graag bij heb.”

De 34-jarige Poulsen is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax en speelde tot dusver 52 competitiewedstrijden voor de club, waarvan 27 in het lopende seizoen. Hij kwam dit voetbaljaar echter vaker als invaller binnen de lijnen dan dat hij als basisspeler mocht beginnen.

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts