Selectie voor duel met ADO Den Haag: Serero, Moisander en ook Tete van de partij

Trainer Frank de Boer heeft Niklas Moisander en Thulani Serero opgenomen in zijn selectie voor de mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax zondag tegen ADO Den Haag.

Beide spelers ontbraken vorige week tegen Vitesse (1-1) omdat ze geblesseerd waren.
De Boer heeft voor de zekerheid negentien spelers opgeroepen. Verdediger Kenny Tete is voor het eerst geselecteerd. Zondag zal de trainer van Ajax nog iemand teleurstellen. De geblesseerde Siem de Jong en Viktor Fischer ontbreken bij Ajax, net als de geschorste Ricardo van Rhijn en Daley Blind.

Als Ajax zondag in de Arena tegen ADO een beter resultaat neerzet dan feyenoord, dat in Eindhoven speelt tegen psv, mag het zich landskampioen noemen. Het mogelijke kampioensduel van Ajax begint om 16.30 uur en staat onder leiding van arbiter Richard Liesveld.

De voltallige selectie ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Bojan, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Lesly de Sa, Jairo Riedewald, Ricardo Kishna, Kenny Tete.

Tekst: NuSport

Related posts