Duidelijke taal Boilesen: ‘Denk niet dat er een tiende bij gaat komen’

Nicolai Boilesen heeft er alle vertrouwen in dat Ajax aanstaande zondag in eigen huis van ADO Den Haag weet te winnen. De Amsterdammers zijn bij een overwinning op het elftal van Henk Fraser overigens nog geen kampioen. feyenoord moet dan eerst op bezoek bij psv punten laten liggen.

Tegenstander ADO is al negen wedstrijden op rij ongeslagen, maar dat hoeft volgens Boilesen niet veel te zeggen. “Ze komen met veel zelfvertrouwen naar de ArenA. Dat is heel mooi voor hun, al denk ik niet dat er een tiende bij gaat komen”, laat de Deense linksachter weten aan Ajax TV.

Voor Ajax kan het alweer de vierde landstitel op rij worden. “Het klinkt wel goed. Vier keer op rij is een topprestatie, maar het moet nog wel even gebeuren. Dit seizoen heb ik het meest gespeeld, dus is het voor mij mooi om weer het kampioenschap te behalen”, aldus Boilesen.

Tekst: Soccernews

Related posts