Van der Vaart: ‘Ik wil mijn carrière graag bij Ajax afsluiten, ben Ajacied in hart en nieren’

Ajax en Rafael van der Vaart ontkennen voorlopig een hereniging, maar de middenvelder van Hamburger SV herhaalt dat hij op een dag weer in Amsterdam wil spelen. De Oranje-international gaf onlangs al toe dat hij zich gevleid voelde dat Frank de Boer in hem de ideale spits van Ajax ziet.

Over een terugkeer wil Van der Vaart echter niet veel zeggen. “Alleen dat ik graag mijn carrière in Amsterdam wil afsluiten, ik ben nog steeds een Ajacied in hart en nieren”, benadrukt de ex-speler van Real Madrid en Tottenham Hotspur in het Leidsch Dagblad.

Het contract van Van der Vaart, 31 jaar, met HSV loopt nog tot medio 2015 door. De spelmaker is niet onomstreden bij de Noord-Duitse club, die bovendien tegen degradatie uit de Bundesliga strijdt. Van der Vaart wordt de laatste weken overigens ook met Besiktas uit Turkije in verband gebracht.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerdere berichten:
11-04-2014: Showbizz-journalist weet het zeker: Van der Vaart terug naar Ajax
10-04-2014: Ajax ontkent geruchten over naderende terugkeer Van der Vaart
08-04-2014: Besiktas lonkt naar Van der Vaart en hoopt op degradatie HSV
06-04-2014: Van der Vaart ziet terugkeer naar Ajax nu wel zitten
29-03-2014: De Boer: ‘Sneijder en Van der Vaart zijn geweldig voor Ajax’

Related posts