Denswil: ‘Er komt vast wel weer een gesprek met Ajax, wanneer weet ik nog niet’

Stefano Denswil sluit zeker niet uit dat hij in de nabije toekomst alsnog zijn handtekening onder een nieuwe contractuele overeenkomst met Ajax zet. Beide partijen kwamen vorige week niet tot een akkoord over contractverlenging tot de zomer van 2018. De huidige verbintenis van Denswil, twintig jaar, loopt medio 2015 af. Ajax heeft een eenzijdige optie voor nog een jaar.

“Het is nu even rustig, maar de onderhandelingen met Ajax lopen nog”, vertelt Denswil tegen NUsport. “Er komt vast wel weer een gesprek. Wanneer precies dat weet ik nog niet. Het is even afwachten.” Denswil, die in oktober 2012 zijn debuut in de hoofdmacht maakte, twijfelt omdat hij vooralsnog alleen een basisplaats heeft als Joël Veltman of Niklas Moisander niet kan spelen.

Denswil accepteert de keuze van Frank de Boer, die de verdediger de laatste weken overigens wel meer speeltijd gunt. “Ik zit ook op een leeftijd dat ik me door moet ontwikkelen en daar heb ik speeltijd voor nodig”, stelt de talentvolle verdediger. “Het is daarom heel belangrijk om volgend seizoen weer meer wedstrijden te spelen dan dit jaar.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts