Ajax A1 speelt gelijk tegen FC Twente A1: 1-1

Ajax A1 – FC Twente A1 is geëindigd in 1-1. Damil Dankerlui zette Ajax in de tweede helft op voorsprong, Twente kwam in blessuretijd op gelijke hoogte.

,,Dat is zuur”, aldus coach Orlando Trustfull over de late tegentreffer. ,,Maar ik kan mijn team niets verwijten. De jongens hebben keihard gewerkt. Gezien de verhoudingen op het veld hadden we meer verdiend, maar voetbal en rechtvaardigheid gaan niet altijd samen. Dat weet je. Wij waren de betere ploeg, Twente was aan het tegenhouden. Dat is hun goed recht en dat maakte het voor ons lastig.”

Ajax blijft wel koploper in de Eredivisie voor A-jeugd. Met nog drie duels te spelen is de voorsprong op psv A1 nog twee punten. Zaterdag neemt Ajax het in Rotterdam op tegen Sparta, de nummer zeven in de stand. Trustfull: ,,Natuurlijk is iedereen zich bewust van de ranglijst, maar toch moeten we ons steeds weer gewoon op de volgende wedstrijd richten.”

Basisopstelling: Mous; Owusu, Van Bruggen, Noordhoff, Lartey; Van de Beek, Bakker, Dankerlui; El Ghazi, Menig, Acolatse.

Tekst: Ajax.nl

Related posts