Van der Heijden: ‘Voor mij is de wedstrijd tegen Ajax niet heel bijzonder, het is afgesloten’

Voor Jan-Arie van der Heijden is de wedstrijd van zondagmiddag tegen Ajax geen extra speciale wedstrijd. De centrale verdediger stond in het verleden onder contract bij Ajax, maar heeft dat hoofdstuk volledig afgesloten.

“Het is de wedstrijd tegen de koploper dus een mooi affiche, maar voor mij niet bijzonder”, vertelde Van der Heijden voor de camera’s van De Telegraaf. “Ik heb daar een mooie tijd gehad, maar dat is al afgesloten. Het is als water onder de brug.”

Van der Heijden hoopt dat zijn team erin slaagt om een overwinning te boeken. Volgens de verdediger zal er dan namelijk best een feestje gevierd worden. “Als wij de drie punten in Arnhem houden, dan kunnen we wel een feestje vieren”, aldus de verdediger.

Tekst: Soccernews

Related posts