Bosz: ‘Ik moet er niet aan denken dat Ajax hier de titel pakt’

Vitesse werd voor de winterstop gezien als titelkandidaat, maar na de onderbreking presteren de Arnhemmers een stuk minder. Trainer Peter Bosz weet dat zijn ploeg de punten hard nodig heeft, maar makkelijk wordt dat zondag niet. Ajax komt namelijk op bezoek en de Amsterdammers kunnen, als feyenoord een misstap begaat tegen RKC Waalwijk, de titel pakken.

“We hebben de punten nodig. We moeten zondag winnen van Ajax”, aldus Bosz via de officiële kanalen van de club. “Het wordt inderdaad tijd voor een overwinning. We willen bij de eerste vier eindigen.” Bosz noemt het ‘extra mooi’ dat Ajax de tegenstander is. “Dat ze kampioen kunnen worden? Daar zijn wij niet mee bezig. Het is voor ons wel een extra motivatie. Ik moet er niet aan denken.”

Bosz kan zondag weer beschikken over Kelvin Leerdam en Guram Kashia. Spits Mike Havenaar is vermoedelijk niet inzetbaar en ook achter de naam van Lucas Piazón staat een vraagteken. Bosz geeft aan dat Bertrand Traoré in beeld is om Havenaar te vervangen in de spits.

Tekst: Voetbalzone

Related posts