Zwolle naast bus ook met auto naar De Kuip; Start kaartverkoop zaterdag 5 april

Ajax speelt op zondag 20 april om 18.00 uur de finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. Voor zowel Ajax als ook de Zwolle-supporters start de kaartverkoop voor deze wedstrijd aanstaande zaterdag 5 april. Zowel Ajax als Zwolle krijgen ieder minimaal 17.500 kaarten voor de eigen aanhang. Ajax-supporters zullen per trein en bus vervoerd worden richting rotterdam. Het verplicht georganiseerde vervoer van de PEC Zwolle aanhang naar De Kuip verloopt via bus en enkele auto-arrangementen. Vervoer per trein voor PEC Zwolle supporters wordt niet aangeboden.

Om een kaartje te kunnen krijgen moeten zowel fans van Ajax als die van Zwolle in het bezit zijn van een Clubcard. De verkoop voor Ajax fans zal gefaseerd plaats vinden. Dat betekent dat eerst Uitkaarthouders, dan seizoenkaarthouders en vervolgens andere clubcardhouders in de gelegenheid zullen zijn om een ticket te bemachtigen. De exacte prijzen en het definitieve verkoopschema volgt binnenkort op Ajax.nl.

Related posts