Overmars: ‘Als Siem komende zomer bij Ajax blijft, gaat hij bijtekenen’

Mocht Siem de Jong er in de zomerse transferperiode niet in slagen om een transfer te verwezenlijken, dan zal hij zijn contract bij Ajax gaan verlengen. Dat nieuws heeft Marc Overmars bevestigd.

De middenvelder annex spits heeft nog een contract tot medio 2015 bij Ajax, maar zou graag een volgende stap willen zetten in zijn carrière. Mocht dat niet lukken, wil De Jong zijn contract verlengen. Een transfervrij vertrek behoort voor de international namelijk niet tot de mogelijkheden.

“Als Siem komende zomer bij ons blijft, gaat hij inderdaad bijtekenen. Dat is de intentie van beide partijen”, vertelde Overmars aan Voetbal International. De aanvoerder ontbrak in een groot aantal wedstrijden wegens blessures en staat ook momenteel wegens een hamstringkwetsuur buitenspel. ”

Tekst: Soccernews

Related posts