There are no ads, please add some


Denswil legt gesprekken over nieuw contract bij Ajax stil

Stefano Denswil heeft de contractonderhandelingen met Ajax stilgelegd. De verdediger wil weten wat de sportieve plannen van de club met hem zijn en daarna pas verder praten. Dat meldt Voetbal International. Denswil heeft een contract tot de zomer van 2015 met een optie op een extra seizoen.

Ajax wil de twintigjarige linkspoot tot medio 2018 vastleggen; Denswil kan dan ook een hoger salaris verdienen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigt aan het weekblad dat men nog geen akkoord heeft weten te bereiken met Denswil. “De onderhandelingen verlopen een beetje stroef, maar hopelijk gaan we er straks uitkomen.”

Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht stelt dat zijn cliënt niet nog een seizoen de stand-in van Niklas Moisander wil zijn. “Met geld heeft het absoluut niks te maken”, klinkt het. Denswil maakte sinds 2001 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax; hij kwam eerder uit voor Hellas Sport in Zaandam. Denswil debuteerde in oktober 2012 in het eerste en heeft 17 Eredivisieduels achter zijn naam staan.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts