There are no ads, please add some


De Boer: ’Meedenken met Kenneth Vermeer’

“Als het zover is en ik kan helpen, zal ik dat zeker laten meewegen in mijn beslissing om Kenneth eventueel onder de lat te zetten.” Frank de Boer antwoordt op de vraag of hij Vermeer na de kampioenswedstrijd van Ajax gaat opstellen als hem dit een plaats in de selectie van het Nederlands elftal kan bezorgen.

De 28-jarige doelman werd door nagenoeg de volledige staf van Oranje en keeperstrainer Frans Hoek bekeken toen hij uitblonk in de halve bekerfinale tegen AZ, maar zat gisteren weer op de bank van Ajax tegen FC Twente. Terwijl Jasper Cillessen op doel stond.
Het is bekend dat bondscoach Louis van Gaal bijzonder gecharmeerd is van Vermeer en enig extra wedstrijdritme bij Ajax bovenop de bekerfinale tegen PEC Zwolle zal de positie van Vermeer versterken. Normaliter keept de tweede keeper van Ajax in de beker en de laatste competitiewedstrijd als de prijzen tenminste zijn verdeeld.

Tekst: Telesport

Gerelateerde posts