There are no ads, please add some


Blind: ‘We moeten het wel eerst afmaken’

Daley Blind wil zichzelf nog niet rijk rekenen. De middenvelder annex linksback van Ajax beseft namelijk dat de club uit Amsterdam de landstitel nog niet binnen heeft. Dat vertelde hij voor de camera’s van FOX Sports. Zondag won Ajax met 3-0 van FC Twente.

Ajax staat momenteel acht punten los van de concurrentie. “Het is nog niet definitief”, vertelde Blind. “Maar we hebben wel een grote stap gezet. Een grotere stap kan niet, maar we moesten hem wel eerst even maken. We hebben wel bewezen dat we er staan als dat nodig is.”

Wel besefte Blind dat FC Twente in het duel nog aardig wat kansen kreeg. “Door onze foutjes kreeg Twente de betere kansjes, maar ze maakten die niet af. Wij beslisten het wel. In de wedstrijden dat het moet, staan we er vaak”, aldus Blind.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts