There are no ads, please add some


De Boer krijgt toekomstvraag voorgelegd: ‘Ze gaan niet allemaal mee’

De KNVB Beker is de enige nationale prijs die nog op de conduitestaat van Frank de Boer als trainer ontbreekt. Ajax plaatste zich donderdagavond voor de finale van het bekertoernooi en op 20 april wordt duidelijk wie de trofee de lucht mag insteken: Ajax of het verrassende PEC Zwolle. “Natuurlijk wil ik deze heel graag winnen”, reageerde De Boer.

“Twee prijzen zou mooi zijn, maar we moeten er hard voor vechten”, stelde De Boer, die eerder dit seizoen ook al de Johan Cruijff Schaal aan zijn palmares mocht toevoegen. De oefenmeester van Ajax genoot eerder al interesse van buitenlandse clubs en een succesvolle slotfase van de voetbaljaargang kan de belangstelling voor zijn persoon alleen maar vergroten. “Mijn familie gunt het me wel, maar ze gaan zeker niet allemaal mee”, knipoogde de oud-verdediger.

Ronald de Boer herhaalde in de studio van Veronica zijn eerdere woorden. “Als Barcelona komt, of een andere heel mooie club, dan zal hij daar over nadenken”, stelde de oud-aanvaller, die zelf eerder ook niet uitsloot dat hij met zijn broer zou meegaan. “Dat heb ik al eerder uitgelegd. Het ligt heel erg aan de club die komt. Maar hij is verschrikkelijk blij bij Ajax.”

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts