There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen PEC Zwolle: 2-2

Nadat de Ajax Vrouwen de vorige twee wedstrijden nipt verloor van de topploegen FC Twente en Standard Luik kon de ploeg van trainer Ed Engelkes ook tegen laagvlieger PEC Zwolle geen overwinning behalen. In de Hanzestad bleef Ajax op 2-2 steken. ,,Dit voelt als een verlies”, sprak Engelkes na afloop.

Voor de Ajax Vrouwen scoorden Bakker en Van den Heiligenberg en gingen de dames met een 0-2 voorsprong de rust in. Na de thee was het binnen zes minuten 2-2 en dat was tevens de eindstand. Voorlopig is Ajax vrij van competitieverplichtingen. De volgende BeNeleague-wedstrijd is pas 25 april. Op 12 april speelt het team tegen VV Heerenveen voor de beker.

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs (46. Antonczyk); Van der Most (67. Kaagman), Delleman, Sharpe, Hogewoning (46. Roof); Van Lunteren, Zeeman, Middag; Versteegt, E. Bakker, Van den Heiligenberg

Gerelateerde posts