There are no ads, please add some


Ajax neemt zeventienjarige Hondurees tien dagen op proef

Roberto Hernández Anoal krijgt de kans een contract in de wacht te slepen bij Ajax. De pas zeventienjarige verdediger begon in het verleden in de jeugdacademie van CD Olimpia, de meest succesvolle club aller tijden in zijn vaderland Honduras. Momenteel speelt hij in de nationale jeugdacademie in de Verenigde Staten.

Bij de jeugdelftallen van Olimpia deed Anoal het dermate goed, dat hij in 2013 mee mocht naar het WK Onder-17 met Honduras. Tijdens het toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten speelde hij vier wedstrijden voor zijn land. Uitblinkers van het WK waren destijds Valmir Berisha (Zweden) en Kelechi Iheanacho (Nigeria), die ook al veelvuldig zijn gelinkt aan verschillende grote clubs in Europa.

Anoal heeft zich dus ook in de kijker gespeeld. Hij gaat tien dagen naar Nederland om zich zo te bewijzen aan de trainers van Ajax, brengt het Hondurese El Once vrijdagavond naar buiten.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts