There are no ads, please add some


Ajax in speciaal shirt tegen FC Twente

Ajax speelt aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen FC Twente niet met de vertrouwde naam van de hoofdsponsor op het wedstrijdshirt. Tijdens dit competitieduel wordt de plek op het tenue door hoofdsponsor Aegon ter beschikking gesteld aan Fonds Gehandicaptensport.

Net als de afgelopen twee seizoenen speelt Ajax ook dit seizoen een thuiswedstrijd met Fonds Gehandicaptensport op het shirt. Aegon ondersteunt al jaren Fonds Gehandicaptensport (Giro 5855) en vraagt hiermee samen met Ajax en de Ajax Foundation aandacht voor de start van de jaarlijkse collecteweek van het fonds. Deze begint aanstaande zondag en loopt tot en met zaterdag 5 april.

Fans kunnen gehandicapte sporters met € 2,- steunen door ‘SPORT’ naar 4333 te sms’en. Door te sms’en maken fans kans op het shirt van de Ajacied van de wedstrijd. Later deze week kan er ook geboden worden op de gedragen wedstrijdshirts van de Ajacieden. Meer informatie over deze actie is te vinden via www.fondsgehandicaptensport.nl.

Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax: ,,Als club steunen wij zeer regelmatig initiatieven van diverse goede doelen. Ook dit jaar besteden we graag aandacht aan dit initiatief van Aegon om de gehandicaptensport in Nederland te stimuleren. En met de Paralympische Winterspelen van enkele weken terug nog vers in het geheugen heeft iedereen kunnen ervaren dat ook hier prachtige prestaties geleverd kunnen worden.”

Als onderdeel van de campagne ‘Als één team achter de sporters met een handicap’ bracht Aegon samen met enkele prominente Ajacieden afgelopen week een verrassingsbezoek op een school voor kinderen met een handicap. Kijk via onderstaande link mee hoe onder meer Frank de Boer enkele kinderen in Amsterdam geweldig verraste.Tekst: Ajax.nl

Gerelateerde posts