Hoesen bankzitter: ‘Het risico als je naar een land als Griekenland vertrekt’

Danny Hoesen werd door Ajax verhuurd aan PAOK Saloniki, maar de 23-jarige aanvaller heeft het lastig in Griekenland. Sinds het vertrek van Huub Stevens zit de spits voornamelijk op de bank. Hoewel Hoesen als invaller nog regelmatig minuten maakt en hij het nog goed naar zijn zin heeft in Griekenland, is de situatie nou ook weer niet om over naar huis te schrijven.

Zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior legt in gesprek met Voetbal International uit dat de nieuwe trainer Georgios Georgadis voor andere spelers heeft gekozen. Dat pakt nadelig uit voor Hoesen. “Zo’n scenario is altijd het risico als je naar een land als Griekenland vertrekt. Dat heb ik vooraf met Danny besproken, maar het is gelukkig bij PAOK niet zo erg als ik in het verleden weleens gezien heb.”

Volgens de belangenbehartiger is het niet uitgesloten dat de club Hoesen na het seizoen op permanente basis overneemt van PAOK. “De club is best tevreden, dus dat zou nog altijd kunnen. Als PAOK niet met Danny verder gaat keer hij gewoon terug naar Amsterdam, want daar heeft hij nog een contract voor een jaar.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts