There are no ads, please add some


Jong Ajax blijft overeind tegen Den Bosch: 3-2

Jong Ajax is vrijdagavond in de Arena, waar als ‘package deal’ eerst het vrouwenelftal kon worden bekeken en daarna de talenten, knap overeind gebleven tegen FC Den Bosch. Het team van trainer Alfons Groenendijk won het enerverende duel met 3-2.

De Zweed Tobias Sana zette de Amsterdammers vroeg op voorsprong, Erik Quekel herstelde vlak na rust het evenwicht. Treffers van de Serviër Dejan Meleg en Sheraldo Becker hielpen Ajax op weg naar de 3 punten, Furghill Zeldenrust maakte het laatste kwartier toch nog spannend.

Scheidsrechter Edwin Brood trok in de tweede helft driemaal de rode kaart voor Branco van den Boomen (Ajax), Benjamin van den Broek en Maarten Boddaert (beiden Den Bosch).

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart, Ligeon, Tete, Van den Boomen, Kuipers; Bazoer (26. Keskin), El Hasnaoui (67. Martina), Lobotka, Becker, Meleg (84. De Bondt), Sana.


Gerelateerde posts