There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verliezen nipt van FC Twente Vrouwen in de Arena: 0-1

De bijzondere entourage van het spelen in de Amsterdam ArenA heeft de Ajax Vrouwen vrijdagavond geen geluk gebracht. In de topper tegen FC Twente eindigde de zegereeks van het team van trainer Ed Engelkes. Na tien competitiezeges op rij ging Ajax met minimaal verschil ten onder tegen FC Twente: 0-1.

De Ajax Vrouwen keken er al ruim een week naar uit. Want hoewel het spelen in een stadion niet vreemd voor ze was, was het spelen in de Amsterdam ArenA dat wel. Met een flinke fanschare, die groeide hoe verder het na zes uur was, op de oostelijke tribune, mocht de thuisploeg aftrappen. Vooraf hoopte international Tessel Middag dat haar team een boost zou krijgen van de entourage. Die bleef jammer genoeg uit.

Het was jammer dat dat nou net tijdens het Avondje Ajax in de Amsterdam ArenA gebeurde. ,,Dat is frustrerend”, verwoordde Engelkes de nederlaag in deze ambiance. ,,Ik weet niet of het stadion of de druk heeft meegespeeld. Maar dat moet na tien minuten klaar zijn. We hadden niet het geloof of de wil om te winnen zoals FC Twente dat had. Wij hadden vandaag meer vraagtekens op het veld dan uitroeptekens.”

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs; Van der Most, Zeeman, Sharpe, Hogewoning, Middag (54. Manduapessy), De Ridder, Van Lunteren; Versteegt (79. Van den Bighelaar), E. Bakker, Van den Heiligenberg (71. L. Bakker)

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts