There are no ads, please add some


De Boer: ‘Als wij winnen is het de definitieve knock-out voor hun’

Frank de Boer verwacht niet dat feyenoord Ajax op dezelfde manier pijn zal kunnen doen als Red Bull Salzburg. Volgens de oefenmeester is de tactiek van Salzburg uniek in Europa en is het duel in de Kuip aanstaande zondag een ander verhaal.

“Zo’n druk geven is zo moeilijk. Ieder poppetje moet precies op elkaar ingespeeld zijn”, vertelde de oefenmeester op de persconferentie voorafgaande aan de Klassieker. “feyenoord mag dezelfde druk geven, dan zien we wel wat er gebeurt. We kunnen in de Kuip dezelfde inzet verwachten, maar niet hetzelfde systeem. Als je dat niet ziet, heb je geen verstand van voetbal.”

De Boer hoopt feyenoord zondag ongeacht het systeem van de rotterdammers de definitieve knock-out te kunnen geven. “Als wij winnen, is het kampioenschap over voor hun. Zij spelen goed, onder meer tegen Twente. Het kan een leuke en spannende wedstrijd worden.”

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts