There are no ads, please add some


Ajax speelt op donderdag 3 april middagwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Ajax gaat op 3 april een bezoek brengen aan Waalwijk om de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk af te werken. Door de uitschakeling in de Europa League heeft Ajax op die dag geen andere verplichtingen en kan het duel dus doorgaan.De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax zal om 15.45 uur beginnen en wordt op een donderdagmiddag afgewerkt. Het duel werd door de KNVB verplaatst wegens de nucleaire top die ervoor gezorgd heeft dat er te weinig politie inzet beschikbaar is tijdens enkele competitieduels.

Eerder liet de KNVB al weten dat de wedstrijd op 3 april of op 16 april afgewerkt zou worden. Na de uitschakeling van Ajax is uiteindelijk gekozen om het duel op donderdag 3 april af te werken.

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts