There are no ads, please add some


De Jong: ‘Niet goed genoeg om eruit te komen’

Nadat Ajax vorige week kansloos in eigen huis verloor van Red Bull Salzburg, had het donderdagavond opnieuw geen antwoord op de Oostenrijkers. Aanvoerder Siem de Jong laat na afloop van het duel weten teleurgesteld te zijn, maar beseft dat de Ajacieden eigenlijk helemaal niets hadden in te brengen.


“We zijn teleurgesteld in het verloop van de wedstrijd. Ze maakten het ons net als vorige week (0-3 nederlaag, red) heel moeilijk. We waren niet goed genoeg om eruit te komen. Dat moeten we onszelf kwalijk nemen. Wij probeerden te voetballen, maar in de counter waren zij levensgevaarlijk. Zo gauw er al een bal op hun helft komt, schieten ze die weg”, zo vertelde De Jong in gesprek met RTL 7.

“Over twee wedstrijden was dit geen incident tegen Salzburg. We moeten nu verdergaan in de competitie. Afgelopen weekeinde deden we het tegen AZ goed na die terugslag. Nu gebeurde hetzelfde en moeten we wéér sterk terugkomen. Het is niet moeilijk om ons mentaal op te laden. Wat dat betreft, is het goed dat feyenoord nu komt”, sloot De Jong zijn verhaal af.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts