There are no ads, please add some


De Boer realistisch: ‘Salzburg in alle opzichten terecht door’

Red Bull Salzburg was over twee wedstrijden met grote cijfers te sterk voor Ajax. Trainer Frank de Boer noemt de uitschakeling van de Amsterdammers terecht en vindt dat de Oostenrijkse club zijn elftal op alle manieren heeft afgetroefd. In Oostenrijk werd er met 3-1 verloren, terwijl in eigen huis 0-3 op het bord stond.


“Salzburg was gretiger dan Ajax.Ze waren bijvoorbeeld telkens eerder bij de bal. In alle opzichten zijn ze terecht door naar de volgende ronde. Ze waren gewoon mannelijker dan wij”, zo vertelde een realistische De Boer in gesprek met RTL.

Ajax kan zich nu gaan richten op de competitie, want zondag wacht de pittige uitwedstrijd tegen feyenoord. “Het is nu belangrijk om snel de knop om te zetten richting feyenoord. We kunnen heel dramatisch doen over deze uitschakeling, maar Salzburg is gewoon een heel goed team. Hier moeten we van leren.”

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts