There are no ads, please add some


Spaan: ‘Hysterische woordkeuze’ Koeman: ‘Zou De Boer nooit doen’

Ronald Koeman liet zich na FC Twente – feyenoord negatief uit over arbiter Serdar Gözübüyük, die in zijn ogen enkele foutieve beslissingen had genomen. Henk Spaan heeft het in zijn column voor Het Parool over ‘een hysterische woordkeuze’.

Koeman nam de woorden ‘grote schande’ en ‘bestolen’ in de mond: ”De Boer zou dat nooit doen. Heeft Frank een hoger IQ dan de man die altijd een perronkaartje op zak heeft, want je weet maar nooit welke trein er langskomt?”, vraagt Spaan zichzelf af. Hij geeft ook gelijk het antwoord: ”Frank de Boer heeft eenvoudigweg veel meer zelfvertrouwen dan Ronald Koeman.”

Beide trainers komen elkaar overigens dit weekeinde tegen. feyenoord speelt in de Kuip tegen de koploper en aartsrivaal uit de hoofdstad. De Klassieker begint zondag om 14.30 uur. Ajax won de eerste ontmoeting, augustus vorig jaar, met 2-1.

Tekst: Voetbalcentraal


Gerelateerde posts