There are no ads, please add some


‘De Boer niet in beeld als opvolger Martino bij zoekend Barcelona’

Blijft Gerardo Martino na dit seizoen de hoofdtrainer van Barcelona of niet? Dat is de vraag die voetbalminnend Catalonië op het moment bezig houdt. De Argentijn tekende in de zomer een tweejarig contract in het Camp Nou, maar zowel Martino als de clubleiding zou twijfelen over een langere samenwerking. Wellicht gaan beide partijen al in de zomer uit elkaar.

Sport publiceert woensdag een lijst met mogelijke opvolgers voor Martino en noemt de naam van Frank de Boer niet. De voormalig verdediger van Barcelona doet het uitstekend bij Ajax, waarmee hij drie jaar op rij kampioen van Nederland werd, maar schijnt nog niet in beeld te zijn bij de Spaanse landskampioen. Andoni Zubizarreta zou vijf favorieten hebben.

Martino begon geweldig bij Barcelona en bleef in zijn eerste twintig wedstrijden bij de club ongeslagen, voordat het mis ging bij Ajax. Barcelona is de koppositie in de Primera División verloren aan Real Madrid en afgelopen weekend werd Martino in de rust van het verloren duel bij Real Sociedad (3-1) naar de tribune gestuurd. Gesuggereerd wordt de Argentijn het niet naar zijn zin heeft in Spanje.

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts