There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Salzburg:Van der Hoorn vervangt Fischer

De selectie van Ajax voor het UEFA Europa Leagueduel van aanstaande donderdag kent één wijziging ten opzichte van afgelopen zondag tegen AZ. De geblesseerde Viktor Fischer ontbreekt. Zijn plaats in de 18-koppige wedstrijdselectie wordt ingenomen door Mike van der Hoorn.

Naast de geblesseerde Viktor Fischer (hamstring) ontbreken ook de geblesseerde Nicolai Boilesen (hamstring), Thulani Serero (lies) en Lasse Schöne (hamstring) in Oostenrijk.

De volledige selectie ziet er als volgt uit:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Lesly de Sa, Jairo Riedewald, Ricardo Kishna

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts