There are no ads, please add some


Ruim miljoen kijkers voor serie Johan

De eerste aflevering van de serie Johan over het leven van Johan Cruijff heeft maandagavond ruim een miljoen kijkers getrokken. Hiermee staat het programma op plaats twaalf van best bekeken televisieprogramma’s op de maandagavond. Dit blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Vorige maand liet Cruijff weten niet blij te zijn met de serie.

De voetballegende zei dat hij bang is dat er een verkeerd beeld van bepaalde situaties wordt geschetst. Met name omdat de programmamakers niemand uit zijn persoonlijke omgeving hebben benaderd. Zo zou de vrouw van Cruijff hem van het WK in Argentinië hebben gehouden, terwijl dit volgens Cruijff te wijten was aan bedreigingen rond zijn gezin.

Tekst: AT5


Gerelateerde posts