There are no ads, please add some


‘Bojan mogelijk nieuwe ploeggenoot Eriksen’

Bojan Krkic heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt, maar die zou weleens in Engeland kunnen liggen. De aanvaller van FC Barcelona, die dit seizoen gehuurd wordt door Ajax, wordt namelijk in verband gebracht met Tottenham Hotspur.


De Engelse club was afgelopen zomer al geïnteresseerd in Bojan, maar de Spanjaard besloot de overstap te maken naar Ajax. Daar kwam hij dit seizoen in zestien competitiewedstrijden in actie en slaagde hij er tweemaal in om tot scoren te komen. Of zijn toekomst ook in Amsterdam ligt, is echter twijfelachtig.

Bojan gaf eerder al aan dat hij pas aan het eind van het seizoen een beslissing over zijn toekomst zal gaan maken. Mocht de aanvaller besluiten om te vertrekken naar Tottenham, treft hij daar een aantal oud-spelers van Ajax. Christian Eriksen en Jan Vertonghen staan daar namelijk onder contract.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts