There are no ads, please add some


Boilesen: ‘De dokter is hoopvol gestemd’

Het pechduiveltje blijft Nicolai Boilesen achtervolgen. Vorige week viel de Deense linksback wederom geblesseerd uit in het duel met Heerenveen, maar de Ajacied ziet licht aan het einde van de tunnel.

De jonge verdediger had al last van zijn hamstring en werd door trainer Frank de Boer gespaard in de weken ervoor. Toch ging het mis vorige week zondag en is Boilesen weer even uit de roulatie. De Deens international heeft zich inmiddels al afgemeld bij bondscoach Morten Olsen voor de oefenwedstrijd die Denemarken in maart speelt tegen Engeland.

“Ik heb niet zoveel pijn meer”, zegt Boilesen tegen DR Sport. “Dat is een goede zaak, maar ik ben er nog wel een tijdje uit. Ik heb mijn been laten controleren door een dokter uit Zweden en hij is hoopvol gestemd.”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts