There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag 17 februari: Wie is de Ajacied op de foto? Wie wint een Ajax Strandlaken?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 17 februari. De opgave was voor de echte kenners natuurlijk een makkie! Wie de Ajacied op de foto was tijdens de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen van 16 februari?: Nee, niet Moisander, Fischer of Sigthorsson. Het was Davy Klaassen!! (zie foto beneden)!

Uit de goede inzendingen is Daan Goedemoed uit Amsterdam als prijswinnaar uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Daan, jij wint dat prachtige Ajax Strandlaken (zie hieronder) aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.
Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnen enkele dagen verschijnt er weer een nieuwe prijsvraag op deze site met een foto gemaakt tijdens de wedstrijd Ajax-AZ van 23 februari j.l.. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en wederom zal er een mooie prijs te winnen zijn! Hou de site dus in de gaten en doe mee!!Davy Klaassen!


Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% kortingGerelateerde posts