There are no ads, please add some


Scorende Lerin Duarte: ‘Linksback is niet mijn favoriete positie’

Ajax herstelde zich deze zondag van de Europese zeperd tegen Red Bull Salzburg. De Ajacieden namen het in eigen huis op tegen AZ en versloegen de provinciegenoot met ogenschijnlijk gemak. Ajax won met maar liefst 4-0 van de Alkmaarders.

Goudhaantje aan Amsterdamse zijde was Lerin Duarte. De middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van Heracles Almelo, scoorde twee keer tegen AZ. Daarmee herstelde Duarte zich van een slechte partij tegen Red Bull.

“Ik ben blij dat we iets recht hebben kunnen zetten”, zegt de voormalig Spartaan tegenover De Telegraaf. “AZ is een andere tegenstander dan Salzburg, maar het is een goede ploeg. Ik speelde tegen Salzburg slecht als linksback. Dat is ook niet mijn positie, maar ik voetbal waar de trainer me nodig heeft.

Lerin Duarte in actie tegen AZ, de wedstrijd waarin hij twee keer scoorde


Tekst: Voetbalcentraal


Gerelateerde posts